woensdag 15 april 2009

Yesterday ... a dream came true!!

Blijkbaar is het toch al een half jaar geleden, sinds ik hier wat rond mijn opleiding heb neergeschreven. Het was een zeer bewogen en ontzettend druk half jaar, waarin tijdstekort eigenlijk een beetje de rode draad was. Maar sinds gisteren ben ik voor alle ATPL theorievakken geslaagd, zonder enige 2de zit!! Hierdoor valt er toch een heel groot gewicht van m'n schouders! Theoretisch gezien, ben ik nu dan ook lijnpiloot. Een idee dat eigenlijk nog niet voor de volle 100% tot me is doorgedrongen, maar ik kan wel zeggen dat het ongelooflijk goed voelt!
Anderhalf jaar geleden had ik nooit kunnen dromen, dat ik dit verhaaltje hier vandaag zou kunnen schrijven, maar na hard werken, vele uurtjes alleen boven de boeken door te brengen en zelfs de meest dierbare dingen op te geven, is het me dan toch gelukt om die ultieme droom te verwezenlijken!
Nu kan ik me dus volledig concentreren op het leukste gedeelte! De praktijk... Maar ik ga mezelf, al is het maar voor een weekje, toch eventjes wat rust gunnen, en genieten van deze fantastische nieuwe realiteit!

Groetjes,

Sven

1 opmerking:

Pieterjan zei

Hey Sven,

ik zou graag dezelfde opleiding doen die jij gevolgd hebt. Ik werk namelijk ook al 2 jaar en zou nu toch graag piloot willen worden. Is het mogelijk om me eens te contacteren zodat we eens kunnen afspreken? Ik heb namelijk een heleboel vragen, waarop jij zal kunnen antwoorden.

Alleszins bedankt bij voorbaat voor de moeite.

Met vriendelijke groeten,

Vanpee Pieterjan
pvpee@hotmail.com