woensdag 29 oktober 2008

Back in business

Na 5 maanden radiostilte, wordt het hoog tijd, dat hier nog eens een update verschijnt. Toen ik in juni op kruissnelheid zat, werd dit plots verstoord door een auto ongeval waarin ik betrokken was. Wanneer ik van m'n werk naar huis reed, moest ik remmen voor een vormende file, en er is op dat ogenblik iemand met een mobilhome vanachter op me ingereden. Whiplash trauma, hersenschudding, ... En na 21 dagen werkonbekwaamheid, werd dan ook nog eens m'n medical ingetrokken. Uiteindelijk is dit allemaal goed gekomen en ben ik na een extra controle op m'n jaarlijkse medische keuring, terug in het bezit gesteld van m'n medical.
Toen dit allemaal achter de rug was, werd het de hoogste tijd om te beginnen blokken voor de examens van blok B. Ik had namelijk een vrij grote achterstand opgelopen door dat auto ongeval.
Maar eind goed al goed. Alle vakken geslaagd, met sommige resultaten die zelfs m'n wildste dromen overtroffen... Nu is het dus nog een 6 tal maanden op de tanden bijten om blok A, waar we gisteren de aftrap van hebben gegeven, te verteren.
Hopelijk kan ik dit weekend, na 4 maanden grounded te zijn geweest, terug de lucht in. Het zal waarschijnlijk heel stroef gaan, maar daar zal ik nu eenmaal door moeten.
Anyway, blij dat het allemaal nog goed is afgelopen, en dus back to business nu!

Groetjes,

Sven

2 opmerkingen:

jeroen zei

Hey

ik vond toevallig je blog hier
'k heb eigenlijk een vraag voor jou ...

't zit zo, ik ben al lang geinteresseerd in de luchtvaart en de wereld daarrond, na veel 5en en 6en ben ik dan uiteindelijk begonnen aan een PPl cursus ( bij jetairfly - zie mijn blog voor meer info - )
Nu zit ik natuurlijk nog in een heel vroeg stadium, maar ik zou eventueel later een atpl opleiding opteren. Ik ben ook nog erg jong ( 18) dus heb nog genoeg tijd, maar als ik die atpl eventueel zou willen doen, had ik wel gedacht aan avondschool bij BAFA, zou jij wat meer info kunnen geven hoe die avondlessen verlopen, wat jou voorkennis was, etc?? om een beter beeld te scheppen

Ik weet ook niet wat ik dan zou gaan doen, geintegreerd of modulair, ik heb nog veel stof tot nadenken. daarbij komt dat ik mss nog ga verderstuderen na dit jaar, of ga werken in functie van die atpl opleiding te bekostigen

allez, ik zal zo snel mogelijk een link plaatsen naar u blog als dat oké is, want ik heb nog geen "vriendjes" héhé

grtz
jeroen

hild&dirk zei

Hopen nu echt voor u dat ge vlug wat vlieguren kunt samensprokkelen maar ja nu staat de winter weer voor de deur. Veel succes verder en nu zonder al te veel pech !!!!!!!!!!! je apetrotse ouders

Fly like an Eagle!!!